'Οροι χρήσης

Παρεχόμενες Πληροφορίες & Προϊόντα

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρώτητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της εταιρίας όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

Αγορά Προϊόντων

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει για την αγορά του περιεχομένου του καλαθιού, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή με μετρητά κατά την παραλαβή των προϊόντων του από το κατάστημά μας. Το κατάστημα μας θα εκδώσει το απαραίτητο παραστατικό για την αγορά της παραγγελίας.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους :

Ακύρωση της παραγγελίας

Δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» στον browser σας και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία θα πρέπει να μας να καλέσετε στο 23510 63456 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

Επιστροφές

Οι πελάτες της www.viotem.gr έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν τα προϊόντα που αγόρασαν και να ζητήσουν την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της www.viotem.gr παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγέλθηκαν και σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν. Για να γίνει η επιστροφή θα πρέπει να μας καλέσετε στο 23510 63456 και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για την διαδικασία της επιστροφής.

Copyright Λυκόπουλος | ΕΚΤΥΠΟΡΑΜΑ © 2019.